Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bekritiseerde Beenhakker blijft voorlopig bij Sparta Rotterdam

Laatste update:

Sparta liep op de laatste speeldag in de Jupiler League de play-offs mis en zal daardoor volgend seizoen opnieuw niet in de Eredivisie actief zijn. Dat is een flinke teleurstelling voor de Rotterdammers en Beenhakker geeft toe dat hij twijfelt over zijn toekomst op Het Kasteel. Het liefst wil hij blijven, maar niet als hij merkt dat hij niet meer gewenst is door zijn collega's.

"Kritiek is prima, zeker ook door zogenaamde kenners van buitenaf", maakt Beenhakker duidelijk. "Daar kan ik goed mee leven, maar niet met interne kritiek die via de media wordt geuit. Dat pik ik niet. Als ik jou een klootzak vind, zeg ik dat rechtstreeks tegen je. En dat doe ik niet via iemand anders." Beenhakker zit sinds december 2013 in de Raad van Commissarissen van Sparta.

Update 18 mei 20.30 uur - Bekritiseerde Beenhakker blijft voorlopig bij Sparta Rotterdam
Leo Beenhakker blijft in elk geval tot 30 juni aan als bestuurslid van Sparta Rotterdam, zo is maandagavond in een bestuursvergadering besloten. De 72-jarige oud-trainer van onder meer Ajax, Feyenoord en Real Madrid zal voor 1 juli aangeven wel of niet beschikbaar te zijn voor een nieuwe termijn. Dat maakt de club via de officiële kanalen bekend.

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
6
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties