Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bekritiseerde coach blijft in Enschede: 'Ben er heel blij mee'

Laatste update:

De 42-jarige Schreuder was van 2009 tot februari 2013 assistent-trainer bij FC Twente en nam daarna op interim-basis het roer over van Steve McClaren, al gebruikte hij Michel Jansen toen als stroman. Nadat Schreuder eenmaal zelf in het bezit was van zijn trainerspapieren, stond hij voor de groep bij de Tukkers. Onder zijn leiding eindigde FC Twente vorig seizoen als derde in de Eredivisie, achter Ajax en Feyenoord. Dit seizoen ging het stukken minder.

Mede door de financiële zorgen van de club, die resulteerden in zes strafpunten, was het spel soms verschrikkelijk en roerden de fans zich luidkeels. Naast die misère was er nog het vertrek van Joop Munsterman door de achterdeur en het ontslag van verschillende medewerkers van de club. Uiteindelijk eindigde FC Twente als tiende in de competitie, als koploper van het zogenaamde 'rechterrijtje'. De achterban wilde graag dat iemand anders Schreuders plek in zou nemen, maar de clubleiding gaat toch met hem verder.

Schreuder heeft nog een verbintenis tot 2019 in Enschede: die afkopen zou FC Twente het nodige geld kosten. Los van de zakelijke belangen lijkt er echter nog voldoende vertrouwen te zijn in Schreuder en consorten om FC Twente in het nieuwe seizoen beter voor de dag te laten komen. De vraag is wie er de komende maanden blijven en wie er weggaan. De kans is groot dat men verschillende spelers moet verkopen om het hoofd boven water te houden. Kamohelo Mokotjo is al gelinkt aan Brentford FC, de nieuwe club van Marinus Dijkhuizen.

Update 19.15 uur - Bekritiseerde coach blijft in Enschede: 'Ben er heel blij mee'
Alfred Schreuder blijft inderdaad trainer van FC Twente. Het nieuws schemerde maandag door en later werd het door voorzitter Aldo van der Laan en Schreuder zelf bevestigd aan FOX Sports. "'Ik ben hier heel erg blij mee. Ik begrijp de teleurstelling van de fans maar al te goed, die deel ik ook, en als eindverantwoordelijke weet ik dat mijn positie dan openlijk ter discussie komt te staan. Daar wil ik niet voor weglopen, maar ik zie het als mijn taak om het tij te keren en samen met alle geledingen, na al die teleurstellingen, van FC Twente weer een trotse club te maken", klinkt het uit de mond van de coach.

Is het verstandig van FC Twente om door te gaan met Alfred Schreuder?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties