Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Belager Sterling moet zestien weken de gevangenis in

Laatste update:

The Citizens wonnen zaterdagavond met 4-1 van Tottenham Hotspur, mede dankzij twee doelpunten van Sterling. Eerder op de dag arriveerde de aanvaller met de auto bij het trainingscomplex van Manchester City, waar hij werd opgewacht door een man. Hij schold Sterling vervolgens uit en zou hem onder meer nigger genoemd hebben. De aanvaller stapte uit zijn auto om aan de man te vragen wat zijn probleem was.

Daarop zou Sterling enkele schoppen hebben moeten incasseren. Het is onduidelijk of Manchester City het incident al bij de politie gemeld heeft, maar het voorval zou in ieder geval op beveiligingscamera's zijn vastgelegd. De club heeft nog niet gereageerd op het voorval en manager Josep Guardiola meldde er niets over tijdens de persconferentie na afloop van het treffen met Tottenham Hotspur. Het lijkt er niet op dat Sterling de man kende die hem opwachtte.

Update 19 december 11.50 uur - Politie verricht arrestatie naar aanleiding van incident met Sterling
De politie heeft een man opgepakt naar aanleiding van het incident met Raheem Sterling, zo bevestigt een woordvoerder van de Greater Manchester Police tegenover de Daily Mail. De aanvaller van Manchester City had aangifte gedaan na de gebeurtenissen, waardoor de politie maandag met een onderzoek is gestart. Dat onderzoek heeft nu dus geresulteerd in een arrestatie, waarschijnlijk dankzij de beelden van beveiligingscamera's rond het trainingscomplex van the Citizens.

Update 20 december 14.46 uur - Belager Sterling moet zestien weken de gevangenis in
Karl Anderson moet zestien weken de gevangenis in vanwege wangedrag aan het adres van Raheem Sterling, zo heeft de rechtbank in Engeland bepaald. De 29-jarige Anderson heeft toegegeven dat hij de aanvaller van Manchester City racistisch heeft bejegend én aangevallen.

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
21
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
4
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties