Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Belangrijk dat spelers laten zien wat er voor nodig is'

Laatste update:

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Lachman, die in de zomer werd overgenomen van PEC Zwolle, buiten de boot viel bij Twente. "Over Darryl zijn we zowel tijdens wedstrijden als tijdens trainingen niet tevreden", zei Schreuder tegen De Telegraaf. "Dat is een mentale kwestie. Hij moet harder worden voor zichzelf."

De coach had in zijn wedstrijdselectie ook weer geen plaats voor middenvelder Kyle Ebecilio; Chris David kreeg de voorkeur van Schreuder. "Ook over Kyle zijn we niet tevreden, maar bij hem ligt het wel iets anders. Chris verdiende het om bij de selectie te zitten", aldus de Twente-coach.

Update 23 februari 12.53 uur - FC Twente zet verdediger Lachman uit de selectie
Darryl Lachman is volgens TC Tubantia maandag uit de selectie van FC Twente gezet. Hij ontbrak al tijdens de wedstrijd tegen Vitesse en dat was niet voor het eerst, dit seizoen. Na de beslissing van zondag kwam er maandag dus nog een tweede sanctie overheen: Lachman maakt even geen deel meer uit van de selectie van Alfred Schreuder. Wanneer hij weer terug mag komen, is nog niet bekend.

Update 23 februari 14.29 uur - 'Belangrijk dat spelers elke dag laten zien wat er voor nodig is'
FC Twente bevestigt dat Darryl Lachman is teruggezet naar de tweede selectie. Via de officiële kanalen communiceert de club dat de technische staf ontevreden is over de inbreng van Lachman tijdens trainingen en wedstrijden. "We gaan een cruciale fase in. Het is belangrijk dat alle spelers elke dag laten zien wat er voor nodig is om resultaat te halen met de ploeg. Dat is bij Darryl op het moment niet de situatie, daarom traint hij voorlopig mee met Jong FC Twente, totdat hij laat zien dat hij weer in aanmerking komt voor de eerste selectie", aldus trainer Alfred Schreuder.

-
Ik betwijfel of Darryl Lachman wel goed genoeg is voor FC Twente

Meer nieuws

VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
26
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
18
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
24
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
53

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties