Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Belangstelling voor PSV'er neemt verder toe: derde optie in Italië

Laatste update:

"Dat klopt. Ik heb goed contact met mijn zaakwaarnemer en weet dat de meeste clubs die mij volgen hier aanwezig zijn, maar meer weet ik ook niet", aldus de 22-jarige Hiljemark. Voordat hij het vliegtuig instapte naar Tsjechië, sprak hij nog met PSV, de club waar hij tot de zomer van 2017 onder contract staat.

"Het was een goed gesprek. PSV heeft duidelijk aangegeven dat ze me liever niet willen verkopen, maar dat ze wel bereid zijn om te luisteren. Dan moet het wel iets interessants zijn, natuurlijk", aldus Hiljemark. Hij kwam in januari 2013 over van IF Elfsborg uit Zweden, maar mede door blessureleed kwam Hiljemark vorig seizoen niet verder dan zestien officiële duels.

Update 4 juli 10.36 uur - Belangstelling voor PSV'er neemt verder toe: derde optie in Italië
Oscar Hiljemark heeft er nog een optie bij in Italië. La Gazzetta dello Sport meldt zaterdag dat ook Palermo zich nadrukkelijk mengt in de strijd om de Zweedse middenvelder. Hij is daar wel tweede keus achter Pescara's Gaston Brugman. Ook Sassuolo en Genoa zijn nog altijd geïnteresseerd in de 23-jarige speler, die indruk maakte op het jeugd-EK in Tsjechië. Hij won daar met zijn land de Europese titel.

Denk jij dat Oscar Hiljemark deze zomer bij PSV vertrekt?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties