Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Belgen hebben beste papieren om Amrabat in te lijven'

Laatste update:

Het weekblad schrijft namelijk dat Amrabat in beeld is bij zowel Club Brugge, als Sporting Portugal en FSV Mainz 05. Of een van deze clubs al een concreet bod heeft uitgebracht op de zevenvoudig international, die Feyenoord een jaar geleden vier miljoen euro kostte en in zijn eerste seizoen in Rotterdam tot 31 optredens kwam, is overigens nog niet duidelijk.

De middenvelder maakte op het WK van afgelopen zomer minuten tegen Iran en werd vervolgens door Giovanni van Bronckhorst gebruikt in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. In de verloren uitwedstrijd tegen AS Trencín in de voorrondes van de Europa League kwam Amrabat vervolgens ook binnen de lijnen, maar de 22-jarige middenvelder maakte tijdens de Eredivisie-duels tegen De Graafschap en Excelsior en bij de return tegen Trencín geen deel uit van de selectie.

Van Bronckhorst liet zondag al doorschemeren dat Amrabat niet meer in zijn plannen voor dit seizoen voorkomt: "Of er voor Sofyan nog een toekomst is bij Feyenoord ligt aan hemzelf en wat hij zelf wil. Wat hij wil weet ik en daarom kies ik voor andere mensen. Hij heeft aangegeven dat hij het liefst weg wil bij Feyenoord, daarom maak ik nu andere keuzes. Hierdoor houd ik geen rekening meer met hem in de plannen", vertelde de trainer een aantal dagen geleden aan FOX Sports.

Update 22 augustus 21.07 uur - 'Belgen hebben beste papieren om Amrabat in te lijven'
Club Brugge heeft de beste papieren om Sofyan Amrabat over te nemen van Feyenoord, zo weet het Algemeen Dagblad woensdagavond te melden. De middenvelder staat deze maand voor een vertrek uit De Kuip en zou in de belangstelling van Club Brugge, Sporting Portugal en FSV Mainz 05 staan. Amrabat heeft echter de wens om dicht bij huis te voetballen, waardoor een dienstverband bij Sporting het minst waarschijnlijk lijkt.

Wat lijkt jou de beste optie voor Sofyan Amrabat?

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
1
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
9
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
16
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties