Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Belgische bond 'schorst' scheidsrechter na spookhoekschop

Laatste update:

Teddy Chevalier schoot na een mooie demarrage op doel, maar keeper László Köteles duwde de bal vervolgens richting zijn eigen doellijn. Verdediger Anele Ngcongca haalde het leer vervolgens voor de doellijn weg, waarna Stijn de Smet in de rebound een geldig doelpunt leek te maken. Tot verbijstering van iedereen gaf de arbiter op aangeven van zijn assistent echter een hoekschop. Het bleef daardoor 0-0 en Genk liep vervolgens uit naar een ruime overwinning.

"Drie discutabele fases beslisten de wedstrijd. Onze eerste goal werd onterecht afgekeurd en ook bij het tweede doelpunt maakte de scheidsrechter een merkwaardige beslissing. We mochten niet scoren vandaag. De wedstrijd had heel anders kunnen lopen", zei KVK-coach Vanderhaghe na afloop in gesprek met Sporza. De 'scorende' De Smet nam de scheidsrechter weinig kwalijk: "Vergissen is menselijk."

Kortrijk-voorzitter Joseph Allijns twitterde: "Het is tijd voor het gebruik van televisiebeelden. Pakken goedkoper dan doellijntechnologie!" Aanvaller Chevalier, die eerder voor onder meer RKC Waalwijk speelde, was 'verrast': "We zullen het maar een menselijke fout noemen zeker?"

Update 15 december 20.18 uur - Belgische bond 'schorst' scheidsrechter na spookhoekschop
Nicolas Laforge hoeft voorlopig niet in actie te komen. De scheidsrechter en zijn grensrechter Nicolas Ponsar krijgen de komende twee speeldagen geen wedstrijd toegewezen. Dit naar aanleiding van het geven van een corner na een geldig doelpunt tijdens de competitiewedstrijd tussen Racing Genk en KV Kortrijk (3-0). Volgens de Belgische voetbalbond (KBVB) gaat het echter niet om een schorsing. "We willen Laforge en assistent Ponsar de nodige rust geven om de zaak te laten bekoelen."

Bekijk hier de beelden

-

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties