Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Beloften Feyenoord en Vitesse strijden in De Kuip om titel

Laatste update:

De KNVB heeft aan het medium laten weten dat Jong Vitesse in een wedstrijd een speler zou hebben opgesteld die niet speelgerechtigd was. Welke straf de aanklager betaald voetbal Vitesse vanwege deze misstap oplegt, is nog niet bekend, maar de finale tegen Jong Feyenoord gaat in ieder geval voorlopig niet door. De wedstrijden stonden op 5 en 12 mei gepland.

Jong Vitesse pakte in Divisie A evenveel punten als Jong FC Groningen, maar eindigde dankzij een beter doelsaldo als eerste in de competitie. Door de misstap van de Arnhemmers mag Groningen nu toch nog hopen op het kampioenschap.

Update 2 mei 11.00 uur - Meespelen Achenteh bij beloften Vitesse zorgt voor onduidelijkheid
Vitesse heeft vrijdag bevestigd dat de finalewedstrijden van het beloftenteam tegen Jong Feyenoord voorlopig zijn uitgesteld. Ploegen uit de beloftencompetitie mogen maar maximaal twee spelers uitkomen die in 23 of meer competitiewedstrijden van het eerste elftal zijn uitgekomen, maar Jong Vitesse stelde er met Lucas Piazon, Valeri Qazaishvili en Rochdi Achenteh drie op.

"Achenteh is echter slechts uitgekomen in zes competitiewedstrijden van het eerste elftal van Vitesse. De KNVB had eerder ook aan Vitesse bevestigd dat zijn gespeelde wedstrijden voor PEC Zwolle niet zouden meetellen voor deze regel", laat Vitesse weten in een verklaring. "De aanklager heeft inmiddels om uitleg van de regel gevraagd aan de reglementscommissie."

Update 7 mei 18.10 uur - Aanklager vervolgt Jong Vitesse niet; strijd om titel over één duel
De aanklager betaald voetbal heeft geconstateerd dat er geen reglementen zijn overtreden in de zaak van Jong Vitesse over het opstellen van een onrechtmatige speler in wedstrijden in de beloftencompetitie. Dat meldt de KNVB woensdag. Dit betekent dat de wedstrijd om het kampioenschap van Nederland beloftencompetitie tussen Jong Feyenoord en Jong Vitesse op 12 mei wordt gespeeld. Aanvankelijk zou het kampioenschap over twee wedstrijden (maandag 5 en 12 mei) worden gespeeld. Doordat het vooronderzoek van de aanklager niet voor maandag 5 mei was afgerond heeft het bestuur betaald voetbal, in overleg met beide clubs, besloten het kampioenschap over één wedstrijd te laten spelen.

Rochdi Achenteh speelde afgelopen seizoen voor PEC Zwolle en Vitesse in totaal 23 duels. Spelers die 23 of meer duels in het eerste elftal spelen, mogen niet langer uitkomen namens de beloftenploeg. Aangezien niet duidelijk in de reglementen staat of de wedstrijden van verschillende teams in een seizoen bij elkaar moeten worden opgeteld, heeft de aanklager in het vooronderzoek de reglementencommissie verzocht een toelichting te geven over hoe de reglementen moeten worden geïnterpreteerd. De reglementscommissie heeft verklaard dat de betreffende bepaling in het reglement gaat over wedstrijden bij het eerste elftal van het huidige voetbalteam. Op grond hiervan heeft de aanklager geconstateerd dat Vitesse geen reglementen heeft overtreden.

Update 9 mei 17.40 uur - Beloften Feyenoord en Vitesse strijden in De Kuip om titel
De wedstrijd tussen Jong Feyenoord/Excelsior en Jong Vitesse om het algeheel kampioenschap bij de beloften zal maandag worden gespeeld in De Kuip. De ploegen zouden elkaar eigenlijk treffen op Woudesteijn, maar na overleg tussen lokale autoriteiten, KNVB en beide clubs is besloten om dit duel te verplaatsen naar het stadion van Feyenoord. Dat melden de Rotterdammers op de website van de club. De finale begint om 18:30 uur.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties