Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ben enige speler die bij titel in 1999 ook al van de partij was'

Laatste update:

Graafland zal zich volgens het regionale medium per direct bij de selectie van Ronald Koeman gaan voegen. In Amsterdam stond Graafland als vierder keeper onder contract en moest hij Maarten Stekelenburg, Kenneth Vermeer en Jeroen Verhoeven voor zich dulden. Vermeer was echter lange tijd geblesseerd en toen ook Stekelenburg in de lappenmand belandde, zat Graafland op de bank achter Verhoeven. Tot een debuut in Ajax 1 kwam het niet.

Graafland kondigde aan het einde van het afgelopen seizoen aan dat hij zijn professionele loopbaan zou beëindigen en ging verder bij de amateurs van Capelle, maar de Topklasser raakt één dag voor de start van een nieuw seizoen haar eerste keeper kwijt. In de jaren voor Ajax kwam Graafland uit voor Vitesse, Excelsior, Feyenoord en de jeugdopleiding van de Rotterdammers. Met deze overgang keert Graafland zodoende terug op het oude nest.

Update 19 augustus 12:04 uur - 'Ben enige speler die bij titel in 1999 ook al van de partij was'
Ronald Graafland kan niet wachten op zijn terugkeer in De Kuip. De sluitpost moet nog een medische keuring ondergaan, maar zal daarna zijn rentree maken bij de club die hij aan het eind van de vorige en het begin van de nieuwe eeuw al diende. "Ik val met m'n neus in de boter. Heel bizar allemaal. Ik ga ervan uit dat de keuring geen problemen oplevert", zegt hij tegen Voetbal International.

Graafland, die het afgelopen seizoen bij Ajax een landstitel mocht vieren, was ook van de partij bij Feyenoord toen die club in 1999 voor het laatst kampioen van Nederland werd. "Dat klopt inderdaad wel, ja. Afgelopen seizoen bij Ajax. Bovendien ben ik bij Feyenoord de enige speler die er bij het kampioenschap van 1999 ook al bij was", aldus de goalie.

Meer nieuws

PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
0
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
7
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties