Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bendtner trekt hoger beroep in en moet gevangenis in

Laatste update:

Het incident vond begin september plaats. Bendtner zou de taxichauffeur een gebroken kaak hebben bezorgd. Philine Roepstorff, de vriendin van Bendtner, verklaarde later dat de chauffeur tot tweemaal toe in een andere richting reed dan verzocht, en zich 'gek' gedroeg nadat de twee waren uitgestapt. Roepstorff zei dat zij en Bendtner werden achtervolgd door de chauffeur, die vervolgens een glazen fles tegen haar zou hebben aangegooid. Daarna reageerde Bendtner, in de ogen van Roepstorff uit zelfverdediging, op agressieve wijze.

De rechter was echter van mening dat Bendtner het geweldincident valt aan te rekenen. "We hebben geen reden om een voorwaardelijke straf of een taakstraf op te leggen. Hij heeft zich ernstig misdragen. De schade, een gebroken kaak, was niet minimaal", aldus rechter Kirsten Schmidt. De taxichauffeur heeft geen straf opgelegd gekregen. Bendtner heeft al besloten in beroep te gaan, zo maakt zijn advocaat Anders Németh bekend. Het is nog niet bekend wanneer het beroep zal dienen.

Update 21 november 16.40 uur - Bendtner trekt hoger beroep in en moet gevangenis in
Nicklas Bendtner heeft zijn hoger beroep tegen zijn straf ingetrokken, zo is volgens diverse Deense media woensdag bekendgemaakt. De Deense spits werd aan het begin van deze maand veroordeeld tot vijftig dagen gevangenisstraf en een boete voor het mishandelen van een taxichauffeur. Na de uitspraak op 2 november liet Bendtner weten dat hij in hoger beroep zou gaan, maar op dat besluit is hij teruggekomen. De openbaar aanklager van Kopenhagen maakt op Twitter het besluit van Bendtner kenbaar en schrijft: "de uitspraak is definitief".

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties