Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Benfica bevestigt transfer één na duurste doelman ooit

Laatste update:

Doordat er een deel van de transferrechten van Ederson in handen was van een derde partij, liep de deal wat vertraging op. Volgens de doelman zelf zijn alle plooien nu gladgestreken. "Ik ben heel erg blij. De eerste indrukken van Manchester City waren heel goed", zei Ederson toen hij woensdagavond terugkeerde in Lissabon. De verwachting bestaat dat de deal nu op zeer korte termijn naar buiten gebracht zal worden.

Manchester City maakt zo'n veertig miljoen euro over naar Benfica, waarmee Ederson de één na duurste doelman ooit wordt. De sluitpost is de tweede zomerse aankoop van the Citzens, die eerder Bernardo Silva binnenhaalden. Hij kent Ederson nog van hun gezamenlijke tijd bij Benfica. "Ik heb het genoegen gehad met hem samen te mogen spelen bij Benfica, toen hij doorbrak. Hij is een geweldige doelman, ik zou blij zijn als ik opnieuw met hem kan spelen."

Update 11.21 uur - Benfica bevestigt transfer één na duurste doelman ooit
Benfica heeft donderdagochtend via een officiële verklaring laten weten dat het Ederson Moraes verkocht heeft aan Manchester City. The Citizens betalen veertig miljoen euro voor de sluitpost, wat hem na Gianluigi Buffon de één na duurste doelman aller tijden maakt. Voor City is het na Bernardo Silva de tweede grote aankoop van de zomer.

Goede aanwinst voor Manchester City?

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
6
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties