Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Benfica heeft tweede international van Marokko ook binnen

Laatste update:

"Ik ben erg gelukkig. Ik ken Benfica goed en heb ook al veel over de nieuwe trainer Rui Vitória gehoord. Dit is de grootste uitdaging uit mijn carrière", zei de linkspoot bij aankomst op luchthaven Portela. De zevenvoudig international komt voor drie tot vier miljoen euro over van Standard Luik en speelde eerder voor Anzhi Makhachkala.

De 26-jarige Taarabt gaat volgens de Portugese pers een vijfjarig contract tekenen bij Benfica. De zeventienvoudig international van Marokko heeft nog een éénjarige verbintenis bij Queens Park Rangers, maar mag daar door de degradatie transfervrij vertrekken. Hij kwam eerder uit voor onder meer AC Milan en Tottenham Hotspur.

Update 12 juni 12.20 uur - Benfica maakt melding van komst Marokkaanse aanvaller
Benfica heeft de komst van Adel Taarabt afgerond. De kampioen van Portugal maakt vrijdagmiddag via de officiële kanalen bekend dat de Marokkaanse aanvaller, als verwacht, een vijfjarig contract heeft getekend. Hij komt transfervrij over van Queens Park Rangers, dat hem vanwege de degradatie naar de Championship kwijt wilde. Over de komst van Mehdi Carcela doet de club vooralsnog geen mededelingen.

Update 13 juni 13.45 uur - Benfica heeft tweede international van Marokko ook binnen
Benfica werd de voorbije dagen in verband gebracht met Adel Taarabt en Mehdi Carcela. Beide internationals van Marokko zijn inmiddels binnen voor de grootmacht uit Portugal. De komst van Taarabt werd vrijdag al bevestigd, zaterdag is het de beurt aan Carcela. De middenvelder komt over van Standard Luik. "Standard de Liège is trots om deze wens van Mehdi te realiseren. Mehdi is en zal altijd 'kind aan huis blijven' bij Standard de Liège", meldt de club in een statement via de officiële kanalen. Benfica meldt dat Carcela voor vier seizoenen tekent.

Goede versterkingen voor Benfica?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
30
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
38
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties