Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Benfica wil Mexicaans international wegkapen voor neus van PSV'

Laatste update:

"Met Valencia is er nog geen akkoord. Daarom is hij ook opgenomen in de selectie voor uitduel met Sevilla van zaterdag." Brands hoopt na het duel niettemin een akkoord over een huurovereenkomst te bereiken. "Dan kan het snel gaan. Ik hoop hem zondag of maandag in Nederland te verwelkomen. Omdat hij beschikt over een Spaans paspoort moet de overschrijving ook snel kunnen gaan."

Brands hoorde van Héctor Moreno, landgenoot van Guardado, louter positieve verhalen over de persoonlijkheid van de 27-jarige linkspoot, die eventueel als linksback kan spelen maar een rol op het middenveld prevaleert. "Na het afketsen van de komst van Steven Defour hadden we twee andere opties, waaronder Guardado. Als het lukt zijn we zeer tevreden." In de huuroverkomst wordt waarschijnlijk geen optie tot koop opgenomen.

Update 23 augustus 18.55 uur - PSV en bestuur Valencia wachten alleen nog op eigenaar Valencia
Volgens het Eindhovens Dagblad is het bestuur van Valencia inmiddels akkoord met de verhuur van Andrés Guardado aan PSV voor de rest van het seizoen. De clubs wachten nu alleen nog op de instemming van clubeigenaar Peter Lim. De verwachting is dat het om slechts een formaliteit gaat en de Eindhovense club zondag of maandag de komst van de Mexicaan zal aankondigen.

Update 24 augustus 14.10 uur - 'Benfica wil Mexicaans international wegkapen voor neus van PSV'
Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Andrés Guardado naar PSV komt. De middenvelder heeft volgens PSV-watcher Thijs Slegers van Voetbal International meer ijzers in het vuur: zo zou Benfica zich gemeld hebben voor de vleugelspeler, die ook als linksback uit de voeten kan. "PSV is dichtbij, maar nog geen groen licht", schrijft de journalist.

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
10
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
41
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
26
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties