Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bentaleb opnieuw door Stevens uit Schalke-selectie verwijderd

Laatste update:

Bentaleb behoorde zaterdagmiddag vanwege een kwetsuur aan zijn lies sowieso niet tot de wedstrijdselectie voor het thuisduel met RB Leipzig. Voor een terugkeer van de middenvelder, die dit seizoen in 24 van de 26 competitieduels meespeelde en in alle competities 33 keer in actie kwam en 8 keer tot scoren kwam, in de hoofdmacht staat de club open, zo valt in het communiqué te lezen.

Bentaleb kan door zijn blessureleed sowieso alleen hersteltrainingen afwerken. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat een speler van Schalke uit de eerste selectie wordt gezet. In aanloop naar het duel met Werder Bremen opteerde de ontslagen Domenico Tedesco voor de verwijdering van Mark Uth, Amine Harit en Hamza Mendyl.

Stevens startte zaterdagmiddag met een 0-1 nederlaag aan zijn derde periode als trainer van Schalke. De club uit Gelsenkirchen staat op een teleurstellende vijftiende plek, slechts drie punten boven de rode streep. Na de interlandperiode wacht een uitduel met nummer zeventien Hannover 96, dat negen punten minder heeft.

Update 8 april 16.05 uur - Huub Stevens haalt banneling weer terug bij Schalke-selectie
Nabil Bentaleb zal dinsdag de training bij het eerste elftal van Schalke 04 weer hervatten. De middenvelder werd enkele weken geleden nog door interim-trainer Huub Stevens uit de selectie gezet toen de destijds geblesseerde Bentaleb zonder zich af te melden niet aanwezig was tijdens de wedstrijd tegen RB Leipzig. De Algerijns international trainde sindsdien met de Onder-23 van die Knappen mee en heeft zich op het trainingsveld op een positieve wijze gemanifesteerd. Stevens neemt hem daarom in de aanloop van de degradatiekraker tegen 1. FC Nürnberg van vrijdag weer in genade aan.

Update 24 april 15.48 uur - Bentaleb opnieuw door Stevens uit Schalke-selectie verwijderd
Nabil Bentaleb is door Huub Stevens wederom uit de A-selectie van Schalke 04 gezet, zo meldt BILD woensdag. De Algerijnse middenvelder werd kort na de aanstelling van Stevens disciplinair geschorst, maar korte tijd later weer bij de selectie gehaald. Volgens bronnen rondom die Königsblauen is Bentaleb zonder opgaaf van reden niet komen opdagen bij een taalcursus, waarna Stevens opnieuw hard heeft ingegrepen.

-

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
4
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
8
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
17
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
37
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties