Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Beroep Suárez wordt volgende week behandeld door CAS

Laatste update:

De data voor de Clásicos in het seizoen 2014/15 zijn ook meteen bekend. De eerste keer dat Real Madrid en Barcelona elkaar zullen treffen zal zijn op zaterdag 25 of zondag 26 oktober in het Santiago Bernabéu. Als er uiteindelijk gekozen wordt voor zondag 26 oktober, zou dat heel opvallend zijn. Saillant detail is namelijk dat Barcelona's zomeraankoop Luis Suárez op 25 oktober de laatste dag van zijn schorsing uitzit.

Hij beet tijdens het WK 2014 Giorgio Chiellini en werd daarvoor vier maanden geschorst van alle voetbalactiviteiten. De spits mag geen trainingen afwerken, niet in stadions komen en geen wedstrijden spelen. Het internationaal sporttribunaal (CAS) wil zich half augustus uitspreken over het beroep dat Suárez heeft aangetekend tegen zijn straf. De tweede ontmoeting tussen Barcelona en Real Madrid, in Camp Nou, staat gepland voor 21 of 22 maart.

Eerste speelronde, 24 augustus:
Sevilla - Valencia
Levante - Villarreal
Barcelona - Elche
Granada - Deportivo la Coruña
Rayo Vallecano - Atlético Madrid
Eibar - Real Sociedad
Real Madrid - Córdoba
Celta de Vigo - Getafe
Almería - Espanyol
Málaga - Athletic Club

Update 1 augustus 16.25 uur - Beroep Suárez wordt volgende week behandeld door CAS
Het internationale sporttribunaal CAS zal zich volgende week buigen over de straf die de FIFA gaf aan Luis Suárez voor zijn beet in de schouder van Giorgio Chiellini. Dat meldt de BBC. De wereldvoetbalbond heeft Suárez tot eind oktober geschorst, maar de aanwinst van Barcelona vindt die straf veel te hoog. Mogelijk wordt nog voor de start van het nieuwe seizoen in de Primera División bekend of de schorsing van Suárez wordt verlaagd of niet.

Denk jij dat Barcelona besluit Luis Suárez te laten debuteren in El Clásico, als die op 26 oktober wordt gespeeld?

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
15
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
61
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
8
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
39
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties