Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Besiktas betaalt 1,2 miljoen euro en legt Quaresma vast

Laatste update:

De Portugees kan een tweejarig contract tekenen met een optie op een derde seizoen en gaat naar verluidt 1,6 miljoen euro op jaarbasis verdienen bij De Zwarte Adelaars. De exacte details worden bekendgemaakt wanneer Quaresma zijn handtekening definitief heeft gezet. "Het is een eer om opnieuw voor Besiktas te spelen. Ik heb een goede band met de supporters en hoop dat ik al die liefde kan terugbetalen met mijn spel", zei hij tegenover BJK TV.

"Ik begin aan een nieuw hoofdstuk bij Besiktas en wil niet op het verleden ingaan, want dat is passé. Ik heb Besiktas vorig seizoen goed gevolgd en we moeten komend seizoen kampioen worden. Wat ik aan Turkije gemist heb? Het eten, vooral pilav (rijst, red.)." De 31-jarige Quaresma speelde de afgelopen twee seizoenen voor FC Porto, de club waar hij eerder vier jaar voor speelde.

Q7 kwam tussen de zomer van 2010 en de winter van 2013 ook uit voor Besiktas. Hij kende een heel aardig eerste seizoen, maar kreeg het daarna aan de stok met trainer Carlos Carvalhal en werd vervolgens gesommeerd om voor zichzelf te trainen. Hij ging aan de slag bij Al-Ahli in de Verenigde Arabische Emiraten en kwam ook nog uit voor onder meer Barcelona, Internazionale en Chelsea.

Update 22 juli 16.23 uur - Besiktas betaalt 1,2 miljoen euro en legt Quaresma vast
De transfer van Ricardo Quaresma is afgerond. De rechtsbuiten heeft een contract voor twee seizoenen getekend met een optie op een derde jaar en levert FC Porto 1,2 miljoen euro op. De Portugees gaat in zijn eerste jaar 1.768.000 miljoen euro verdienen en in zijn tweede jaar 1,6 miljoen. Als hij in zijn tweede seizoen minimaal dertig wedstrijden speelt, wordt zijn contract automatisch met een jaar verlengd. Q7 gaat dan in zijn derde jaar opnieuw 1.768.000 miljoen verdienen.

DONE DEAL! Ricardo Quaresma keert terug bij Besiktas! #fcporto #transfer #q7 #istanbul #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Een goede aanwinst voor Besiktas?

Meer nieuws

Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
0
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
3
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
52
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties