Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Besiktas neemt Özbiliz over van Spartak Moskou

Laatste update:

De 25-jarige aanvaller speelt sinds de zomer van 2012 op de Russische velden. Hij verliet Ajax voor ongeveer één miljoen euro voor Kuban Krasnodar en deed het daar dermate goed, dat Spartak Moskou hem na 24 wedstrijden en 11 doelpunten al oppikte: de Moskovieten betaalden het tienvoudige van wat Kuban aan Ajax had betaald.

In zijn eerste seizoen bij Spartak was Özbiliz nog basisspeler, maar daarna ging het minder. In het seizoen 2014/15 kwam hij maar tot één invalbeurt omdat een zware kruisbandblessure hem liefst negen maanden aan de kant hield. Ook arriveerde er een nieuwe coach: Murat Yakin loste Valery Karpin af bij Spartak. De voorbije maanden probeert Özbiliz zich terug te werken in de basiself.

Afwisselend als basisspeler en invaller maakt de in de Turkije geboren Armeniër zijn minuten, maar nu is het de bedoeling dat hij naar Besiktas gaat. Özbiliz' contract bij Spartak loopt nog door tot 2018, dus zal Besiktas met een transfersom op de proppen moeten komen. Anderhalf jaar geleden zaten er nog scouts van Manchester United op de tribune om Özbiliz te bekijken.

Update 23 januari 23.30 uur - Besiktas neemt Özbiliz over van Spartak Moskou
Besiktas heeft zaterdagavond bekendgemaakt dat het Aras Özbiliz heeft aangetrokken. De Armeense aanvaller werd geboren in Turkije en vertrok op anderhalfjarige leeftijd al naar Nederland. Hij sloot al jong aan in de Ajax-academie, maar verhuisde na 26 wedstrijden in het eerste al naar Rusland. Via Kuban Krasnodar en Spartak Moskou is hij nu terug in zijn geboortestad. Besiktas laat nog niets weten over het aanstaande vertrek van Özbiliz naar Rayo Vallecano, maar de verwachting is dat de aanvaller tot de zomer verhuurd wordt.

DONE DEAL! Na Ajax, Kuban Krasnodar en Spartak Moskou is Aras Özbiliz nu gearriveerd bij Besiktas! Hij zal snel verhuurd worden aan Rayo Vallecano. #bjk #turkiye #superlig #ozbiliz

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk je dat Aras Özbiliz een aanwinst zou zijn voor Besikas?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
33
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
33
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties