Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Besiktas rondt veelbesproken transfer van Canadese spits af

Laatste update:

Larin is zelf inmiddels ook al in Istanbul gearriveerd, waar hij werd gefotografeerd in het tenue van de Zwarte Adelaars. De in het Canadese Bramtpon geboren aanvaller ligt nog tot het einde van dit jaar vast in Orlando en werd in de afgelopen maanden ook in verband gebracht met clubs als Borussia Mönchengladbach en Leeds United.

Hoeveel Besiktas precies van plan is om te betalen voor Larin is nog niet duidelijk. De 23-voudig international lijkt in Istanbul de opvolger te moeten gaan worden van de naar Everton vertrokken Cenk Tosun. De club van Ryan Babel en Jeremain Lens streek begin deze maand 22 miljoen euro op voor de 26-jarige spits.

Update 13 januari 20.04 uur - Amerikanen zijn woedend op Besiktas na publicatie van foto's
Orlando City kondigt stappen aan tegen Besiktas. De Amerikaanse club is niet blij met de manier waarop de Turkse grootmacht de komst van Cyle Larin min of meer heeft aangekondigd. Besiktas plaatste op sociale media foto's van de medische keuring van de spits en van Larin in het shirt van de club. In een statement meldt Orlando dat er nog geen akkoord is over een transfer en dat 'alle benodigde stappen' zullen worden ondernomen tegen Besiktas. De club uit Florida rekent er zelfs op dat Larin deze maand 'gewoon' meegaat op trainingskamp.

Update 31 januari 10.23 uur - Besiktas rondt veelbesproken transfer van Canadese spits af
Besiktas en Orlando City hebben toch een overeenstemming bereikt over de transfer van Cyle Larin. De handelswijze van de Turkse topclub stuitte de Amerikanen tegen de borst, maar Besiktas maakt nu via officiële kanalen melding van de komst van Larin. De Canadese spits tekent in Istanbul een contract tot medio 2022

Denk jij dat Cyle Larin een goede aanwinst zou zijn voor Besiktas?

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
6
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties