Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Besiktas vergeet Van Gaal en geeft oude bekende vast contract

Laatste update:

Tayfur Havutçu neemt de honneurs voorlopig waar. Na komend weekeinde speelt de top vier tweemaal tegen elkaar. Het totale aantal punten van het reguliere seizoen wordt gehalveerd en naar boven afgerond. Op dit moment zou Besiktas, dat vierde staat, dan 27 punten hebben. Trabzonspor (28), Fenerbahçe (33) en koploper Galatasaray (37) staan op het virtuele podium. Met nog zes duels te gaan zouden De Zwarte Adelaars dus nog kampioen kunnen worden.

De aanstelling van Havutçu is in die zin opmerkelijk, omdat hij in augustus nog moest wijken voor Carvalhal. Volgens de geruchten is Van Gaal echter een gegadigde om vanaf komend seizoen de nieuwe eindverantwoordelijke te worden in Istanbul. Ook Slaven Bilic, de bondscoach van Kroatië, en Sivasspor-coach Riza Calimbay worden genoemd. Vorig seizoen eindigde bekerwinnaar Besiktas op de vijfde plaats.

Update 4 april 21:30 uur - Besiktas vergeet Van Gaal en geeft oude bekende vast contract
Louis van Gaal kan een baan in het Turkse voetbal uit zijn hoofd zetten. De Amsterdammer was naar verluidt bij Besiktas in beeld om de opvolger te worden van Carlos Carvalhal, maar Tayfur Havutçu heeft woensdag een contract tot medio 2013 getekend. De Turk was vóór Carvalhal al de coach van de Zwarte Adelaars, maar moest vertrekken toen hij geruime tijd in voorarrest zat wegens het omkoopschandaal. Havutçu maakt het seizoen voor een salaris van 250.000 euro af en volgend jaar strijkt hij 635.000 euro op bij de huidige nummer vier van de Süper Lig. Dat maakt Besiktas via de officiële kanalen bekend.

Meer nieuws

'Oud-Ajacied Babangida zwaargewond na auto-ongeluk; broer overleden'
0
Profdarter Huybrechts krijgt klappen en breekt schouder na Belgische bekerfinale
4
De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
20
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
28
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties