Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bij Feyenoord mislukte spits keert terug naar Denemarken

Laatste update:

Het tot medio 2013 lopende contract van de Deense aanvaller bij Toulouse is in onderling overleg ontbonden, meldt de Franse club op haar clubwebsite. Het is nog niet bekend wat Larsen nu gaat doen, maar het ligt in de lijn der verwachting dat hij terugkeert naar zijn vaderland Denemarken. De 29-jarige spits speelde in eigen land al voor Köge, Bröndby en Frem.

Na de Deense clubs vertrok hij naar Zweden, om vervolgens in 2005 bij Schalke 04 uit te komen. In drie jaar tijd kwam Larsen tot 51 competitieduels, voordat hij naar het Franse Toulouse trok. Daar kwam hij echter nauwelijks aan spelen toe en Feyenoord haalde de Deen in januari naar Nederland toe. In de Eredivisie kwam Larsen echter niet verder dan zes invalbeurten en scoorde hij niet.

Update 21:15 uur - Bij Feyenoord mislukte spits keert terug naar Denemarken
Sören Larsen, de aanvaller die in de tweede helft van het afgelopen voetbaljaar nog bij Feyenoord speelde, keert terug naar Denemarken. De 29-jarige spits heeft een driejarig contract getekend bij Aarhus. Dat meldt die club via de officiële kanalen. De twintigvoudig international van Denemarken speelde de afgelopen jaren voor onder meer Schalke 04, Toulouse en MSV Duisburg.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
22
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties