Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bijna transfervrije Matic tekent spoedig voor twee seizoenen bij

Laatste update:

Er ontstond onlangs verwarring over het contract van de 23-jarige Serviër, die alleen nog maar een mondeling akkoord zou hebben over een verbintenis tot medio 2016 en nog geen handtekening gezet zou hebben. Daarover maakt Rutjes zich geen zorgen; de beleidsbepaler geeft alleen aan dat er een clausule is opgenomen in de overeenkomst die NAC en Gudelj hebben.

"De deal gaat alleen door als we in de Eredivisie blijven", vertelt Rutjes aan BN De Stem. "Daar reken ik nog steeds op", kijkt de directeur van de huidige nummer vijftien van de ranglijst aan. Achtervolger RKC Waalwijk, dat zestiende staat en zodoende via de nacompetitie moet proberen om zich veilig te spelen als er in die stand geen verandering meer komt, staat met nog drie duels te gaan vier punten achter op NAC. De vermeende interesse van FC Twente is volgens Rutjes niet concreet.

Update 10 mei 08.55 uur - Bijna transfervrije Matic tekent spoedig voor twee seizoenen bij
NAC Breda hoeft zich geen zorgen te maken dat Uros Matic gratis bij de club vertrekt. Volgens BN/De Stem gaat de zaakwaarnemer van de middenvelder ervan uit dat er op korte termijn, waarschijnlijk volgende week, al een handtekening onder een contract voor twee seizoenen wordt gezet.

Denk je dat Uros Matic bij NAC Breda blijft?

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
4
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
12
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties