Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Blatter wacht onderzoek Qatar af: 'Ik ben geen profeet'

Laatste update:

"Als de beschuldigingen van corruptie kloppen, dan moet er voor een tweede keer worden gestemd en dienen er sancties te worden uitgedeeld", geeft de preses te kennen. The Sunday Times berichtte dat Mohamed bin Hammam, destijds vicevoorzitter van de FIFA, een fonds had opgezet van waaruit betalingen werden gedaan aan officials.

Overigens had Platini zelf ook op Qatar gestemd. "Ik denk nog steeds dat Qatar een goede keuze is voor de FIFA en voor de voetbalwereld", klinkt het. Platini zou zelf ook een geheime ontmoeting gehad hebben met Bin Hammam. "Ik lees overal dat Platini corrupt is, dat doet pijn. Gedurende vijftien jaar heb ik tienduizend keer gesproken met Bin Hammam. Hij was een collega, waarom dan een geheime ontmoeting?", vraagt Platini zich af.

Update 6 juni 08.50 uur - Blatter wacht onderzoek Qatar af: 'Ik ben geen profeet'
Joseph Blatter weigert zich uit te spreken over het WK van 2022, dat ter discussie staat omdat Qatar stemmen zou hebben gekocht. De voorzitter van de FIFA wil de resultaten van een onafhankelijk onderzoek afwachten. "Ik ben geen profeet. We moeten wachten op de uitkomsten van het onderzoek en dan zien we wel wat er gebeurt", vertelt Blatter aan Reuters.

Denk je dat het WK van 2022 op eerlijke wijze naar Qatar is gegaan?

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
12
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties