Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Blessure De Guzmán reden van afgeketste Engelse transfer'

Laatste update:

De Italiaanse pers beschrijft hoe een delegatie van Bournemouth op De Guzmán wachtte op het vliegveld in Engeland, maar hij kwam niet opdagen. De bedoeling was dat the Cherries hem huurden voor een miljoen euro met daarbij een optie tot koop voor vijf miljoen euro. De transfer gaat misschien dinsdag nog door: de transfermarkt in Engeland is nog tot dinsdag 18.00 uur geopend.

De 27-jarige De Guzmán kwam eerder uit voor Feyenoord, Real Mallorca, Villarreal en Swansea City en een jaar geleden kocht Napoli hem. Hij heeft bij de Italianen nog een contract voor drie jaar, maar zal dit seizoen weinig tot geen minuten maken. Toch twijfelt hij over de stap naar Bournemouth, dat vier punten haalde uit de eerste vier wedstrijden. De promovendus onder leiding van Eddie Howe staat daarmee elfde.

Update 1 september 11.44 uur - De Guzmán twijfelt en zegt Engelse promovendus alsnog af
Jonathan de Guzmán weet nog altijd niet waar hij het seizoen afmaakt, maar Bournemouth kan de komst van de middenvelder in ieder geval vergeten. Volgens Sky Sports bereikten speler en club al een akkoord, maar is de overgang op het laatste moment afgeketst. Daarmee blijft de Oranje-international voorlopig speler van Napoli.

Update 2 september 11.35 uur - 'Blessure De Guzmán reden van afgeketste Engelse transfer'
Het lijkt erop dat Jonathan de Guzmán er niet zelf voor heeft gekozen om af te zien van een overgang van Napoli naar Bournemouth: volgens de Corriere dello Sport was een liesblessure van de Nederlandse middenvelder er de reden van dat De Guzmán op de laatste dag van de transfermarkt niet naar Engeland is verhuisd. Naar verluidt zal de middenvelder geopereerd moeten worden.

Joanthan de Guzman kan de stap naar Bournemouth met een gerust hart zetten

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
13
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties