Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Blessure Jörgensen valt mee: 'Het ziet er niet ernstig uit'

Laatste update:

Het is vooralsnog onduidelijk hoe ernstig de kwetsuur van Jörgensen is. Hij raakte op het WK in Rusland geblesseerd aan zijn voet en stond daarna geruime tijd aan de kant. Afgelopen zondag maakte hij zijn rentree in de wedstrijd tegen AZ (1-1). De international kwam in de slotfase binnen de lijnen als vervanger van Robin van Persie.

Jörgensen speelde dinsdag mee in een wedstrijd met de wisselspelers. Ook Kenneth Vermeer, Bart Nieuwkoop, Renato Tapia, Dylan Vente en Luis Sinisterra kwamen in actie. De hoofdmacht stond bij het uitvallen op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Jörgensen en Mohamed El Hankouri.

Update 18 september 14.34 uur - Blessure Jörgensen valt mee: 'Het ziet er niet ernstig uit'
De blessure van Nicolai Jörgensen valt mee. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft in gesprek met Feyenoord TV laten weten dat de Deense spits naar verwachting woensdag gewoon weer aansluit bij de selectie van Feyenoord. "Nico had een momentje, hij voelde wat onder zijn voet en is daarom naar binnen gegaan. Hij heeft gelukkig geen schade", aldus de trainer. "De medische staf verwacht dat het meevalt. Ik denk dat hij morgen weer kan aansluiten bij de groep, en anders misschien een dag later. Maar het ziet er niet ernstig uit. Het was een andere plek, dus niet de plek waar hij eerder last van had", besluit de coach.

Meer nieuws

Ruud Gullit: 'Iedereen prijst hem bij Oranje, maar waar is dat op gebaseerd?'
21
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
10
'Spanning tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain stijgt naar kookpunt'
20
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
20
Ontslagen Xavi laat gigantisch miljoenenbedrag vrijwillig schieten bij Barcelona
47
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties