Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Blind heeft tegen Chelsea nog geen last van extra concurrent

Laatste update:

"Voor een voetballer is het de grootste nachtmerrie om zo lang uitgeschakeld te zijn. Zo lang heb ik nog nooit hoeven toekijken", laat Carrick optekenen via de officiële kanalen van the Red Devils. "De timing was niet ideaal: er kwam een nieuwe manager en ik raakte geblesseerd op de eerste werkdag. Ik moest er overheen stappen. Ik ben weer aan het trainen en ik kijk ernaar uit om me weer voetballer te mogen noemen", lacht Carrick.

Carrick is bij Manchester United een directe concurrent van Daley Blind. De van Ajax overgenomen Nederlander heeft het in de eerste weken van het nieuwe seizoen uitstekend gedaan, waardoor het voor de 33-jarige Engelsman nog een heel karwei wordt om een basisplaats te veroveren.

Update 24 oktober 17.42 uur - Blind heeft tegen Chelsea nog geen last van extra concurrent
Michael Carrick is verlost van zijn enkelblessure, maar zal zondag in de topper tegen Chelsea nog niet meedoen. Manchester United maakt op de website van de club bekend dat de middenvelder, een concurrent van Daley Blind, vrijdagavond wedstrijdritme zal gaan opdoen bij de beloften in het duel met West Ham United. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur Engelse tijd.

Speelt Michael Carrick Daley Blind weer uit de basis?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties