Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Blind moet De Vrij ook missen in duel met Italianen

Laatste update:

"Het wordt inderdaad sowieso een debutant. Ik ben er wel uit, maar heb nog niet de tijd gehad om het met de spelers te bespreken", verklaart Blind vrijdagavond op de persconferentie. De Vrij kampt met een 'heel onschuldige' scheenbeenblessure en heeft volgens de keuzeheer nog niet volledig kunnen trainen. "Het is een zwelling of een bloeduitstorting in het scheenbeen. Normaliter zakt dat binnen één of twee dagen weg, maar er zit nog wat klem. Hij kan zijn voet nog niet vrij bewegen."

Voorin krijgt Bas Dost vermoedelijk een basisplek. Ondanks het afhaken van Vincent Janssen wil Blind zijn keuze voor de topscorer van Portugal echter nog niet bevestigen. "Bas Dost? Dat zou zomaar kunnen. Het is altijd een tegenvaller als mensen wegvallen in die laatste fase. Je wil posities dubbel bezet hebben", citeert Voetbal International. "Qua accenten vraagt Dost wel iets anders dan Janssen. Bas moet meer bediend worden van de zijkanten, dat is logisch."

Update 25 maart 12.35 uur: De Vrij moet cruciale interland in Bulgarije laten schieten
Stefan de Vrij is zaterdagavond vanwege een blessure niet inzetbaar in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije, zo weet het Algemeen Dagblad te melden. De stopper van Lazio kampt met een blessure aan zijn onderbeen en kan zijn voet daardoor niet vrij bewegen. Voor Danny Bind zorgt dat na het afhaken van Vincent Janssen voor nog meer problemen: hij moet nu kiezen uit Bruno Martins Indi, Wesley Hoedt en Matthijs de Ligt voor het centrale duo van Oranje.

Update 26 maart 09.08 uur - Blind moet De Vrij ook missen in duel met Italianen
Stefan de Vrij ontbreekt ook aanstaande dinsdag in de vrienschappelijke wedstrijd tegen Italië bij het Nederlands elftal. De KNVB meldt op Twitter dat de verdediger bij Lazio verder zal werken aan zijn herstel van een scheenbeenblessure.

-

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
47
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
16
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties