Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Boca Juniors geeft niet op en bereidt bod voor op Tévez'

Laatste update:

"Ik heb vorig jaar al met Carlos gesproken over een terugkeer, maar er speelt nog een andere factor mee. Hij zit nog tot 2016 aan Juventus vast. Als dat contract is afgelopen, weet hij dat de deur van onze club voor hem openstaat", zo wordt Angelici geciteerd door onder meer Olé en La Nación. "Ik hoop dat de speler en Juventus een regeling met elkaar kunnen treffen, want Juventus beheert nog de eigendomsrechten van Tévez."

Tévez speelde drieënhalf jaar voor Boca en won in die periode de landstitel, een Copa Libertadores, een Intercontintental Cup en de Copa Sudamericana. Via Corinthians, West Ham United, Manchester United en Manchester City kwam hij in de zomer van 2013 bij Juventus terecht. El Apache, 62-voudig international, scoorde dit seizoen al 25 keer in 38 officiële wedstrijden.

Update 18 april 11.50 uur - Zaakwaarnemer Tévez maakt einde aan geruchtenstroom
Adrian Ruocco heeft een einde gemaakt aan de geruchtenstroom rondom een aanstaande rentree van Carlos Tévez bij Boca Juniors. Dat zal namelijk niet eerder dan medio 2016 zijn, ondanks de uitlatingen van Boca-preses Daniel Angelici. "Het is genoeg zo, er wordt met de sentimenten van de fans van Boca en Juventus gespeeld", benadrukte de zaakwaarnemer in gesprek met Radio La Red. "Carlos zal zijn contract met Juventus respecteren. Dat is op dit moment tot de zomer van 2016. Het lijdt geen twijfel dat hij zijn loopbaan bij Boca zal afsluiten. Hij laat daar een huis bouwen en wil dicht bij familie en vrienden zijn."

Update 21 april 17.09 uur - 'Boca Juniors geeft niet op en bereidt bod voor op Tévez'
Volgens Adrian Ruocco is het ondenkbaar dat Carlos Tévez in de aankomende transferperiode al terug zal keren naar Argentinië, maar Boca Juniors geeft niet zomaar op. La Gazzetta dello Sport heeft begrepen dat Boca Juventus vijf miljoen euro wil aanbieden, in een poging de Italiaanse kampioen ervan te overtuigen om Tévez over een paar weken al te laten gaan. Het lijkt echter niet realistisch dat Juve dit bod zal accepteren, daar Tévez erg belangrijk is voor de Champions League-kwartfinalist.

Meer nieuws

Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
0
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
19
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
22
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties