Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Boerrigter aanvaardt straf van Schotse bond voor fopduik

Laatste update:

Uit herhalingen bleek dat Boerrigter nauwelijks of niet geraakt werd door Mackay en dat er dus sprake was van een schwalbe. St. Johnstone is van zins beroep aan te tekenen bij de Schotse bond tegen de uitsluiting van aanvoerder Mackay. Deila gaat de beelden eerst zelf bekijken voordat hij een oordeel velt, zegt hij een dag na het duel.

"Ik heb het nog niet gezien, maar ik zei gisteren al dat er in de 38 wedstrijden die Celtic in een seizoen speelt altijd beslissingen voor en tegen de club zullen zijn. Maar zeker is wel dat ik niet van geduikel houd. Ik wil niet vals spelen, ik wil fair play", zegt Deila duidelijk. Hij geeft aan een goed gesprek met Boerrigter te zullen voeren, als uit de beelden blijkt dat de aanvaller overdreef.

Update 15 augustus 18.07 uur - Schotse bond wil Boerrigter na schwalbe twee duels schorsen
De Schotse bond stelt een onderzoek in naar een vermeende schwalbe van Derk Boerrigter, in de wedstrijd St. Johnstone-Celtic van woensdag. De Nederlandse aanvaller ging in dat duel iets te gemakkelijk naar het gras en versierde daarmee een strafschop. Het kostte tegenstander Dave Mackay de rest van de wedstrijd: hij kreeg rood. Boerrigter wordt ten laste gelegd dat hij de scheidsrechter probeerde te misleiden. Hij heeft een schikkingsvoorstel van twee wedstrijden aangeboden gekregen. Boerrigter moet uiterlijk maandag reageren op hetgeen hem ten laste is gelegd.

Update 18 augustus 20.05 uur - Boerrigter aanvaardt straf van Schotse bond voor fopduik
Derk Boerrigter verdiende woensdag in een duel met St. Johnstone (3-0) een strafschop voor Celtic, maar de Nederlander deed dat door te makkelijk naar het gras te gaan. De Schotse voetbalbond (FA) heeft Boerrigter na de krachtmeting een voorstel van twee wedstrijden schorsing gedaan en de vleugelspeler heeft die schorsing geaccepteerd. Door zijn fopduik mist Boerrigter nu de wedstrijden tegen Inverness en Dundee. Dave Mackay, die een rode kaart kreeg voor zijn 'overtreding' op Boerrigter, hoort donderdag of zijn kaart wordt geschrapt.

-
Schwalbes moeten achteraf bestraft kunnen worden met een schorsing

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
6
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
31
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
13
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties