Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Boilesen 'nog in shock' na MRI-scan en slecht EK-nieuws

Laatste update:

"Laten we de MRI-scan afwachten, die woensdag gaat plaatsvinden", laat de keuzeheer optekenen in Sporten. "Ik heb nooit gezegd dat hij wedstrijden moet spelen om in aanmerking te komen voor het EK. Maar zoals het er nu naar uit ziet is het niet realistisch dat hij het haalt."

Simon Poulsen van AZ is nu de belangrijkste kandidaat om als linksachter te spelen bij de Denen. "Poulsen is de beste linksback van Nederland, en ik ben niet de enige die dat zegt. Hij heeft het in recente interlands ook goed gedaan", verzekert Olsen. Ook Michael Silberbauer, die FC Utrecht verruilde voor Young Boys, is kandidaat. "Michael heeft ook als linksback gespeeld en deed dat uitstekend in de Deense ploeg."

Update 17 april 21:36 uur - Boilesen 'nog in shock' na MRI-scan en slecht EK-nieuws
Nicolai Boilesen raakte maandag opnieuw geblesseerd aan zijn hamstring tijdens de training van Ajax. De Deense linksback stond dit seizoen al eerder flinke tijd aan de kant en maandag sloeg het noodlot wederom toe. "Ik ben er bijna zeker van dat het opnieuw een hamstringblessure is. Het is me nu drie keer overkomen en weet hoe het voelt", zegt Boilesen teleurgesteld in Ekstra Bladet.

Om zekerheid te hebben, zal Boilesen woensdag een MRI-scan ondergaan. De twintigjarige verdediger, die twee keer voor het Deense nationale team uitkwam, vreest echter al het ergste. "Als het inderdaad zo is, is het EK definitief van de baan voor me. Het is verschrikkelijk vervelend en ik ben eigenlijk nog in een shock dat dit me opnieuw is overkomen", zegt de verdediger balend.

Wie is de beste linksback van het trio?

Meer nieuws

Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
0
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
28
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties