Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Bomber van Breda' gaat aan de slag in Eindhoven

Laatste update:

Verslaggever Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt donderdag dat PSV hoopt dat het de komst van Schalk deze week in orde kan maken. 'Enige duizenden euro's' staan een overgang van de aanvaller van NAC Breda nog in de weg, dus lijkt de finish in zicht voor de twee clubs en voor Schalk zelf.

Twee weken geleden gaf de 21-jarige Bomber van Breda zelf al aan te rekenen op de stap naar de lichtstad. "Het is duidelijk dat ik in deze fase van mijn carrière wedstrijden moet spelen om mezelf door te ontwikkelen. PSV is wat dat betreft een fantastische optie", zei Schalk. Na dit seizoen moet hij in principe weer omkeren naar Breda, waar hij de laatste maanden op een dood spoor zit en bijna niet aan spelen toekomt.

Elfrink meldt donderdag ook dat Rubén Bentancourt heeft besloten dat hij voorlopig toch nog in Eindhoven wil blijven. Vorig jaar zomer arriveerde de Uruguayaanse aanvaller bij PSV, nadat hij Danubio in zijn vaderland verliet. Dit seizoen speelde hij zeventien wedstrijden in de Jupiler League en scoorde hij eenmaal. De club zou het niet zo in hem zien zitten, maar Bentancourt wil zich toch bewijzen.

Update 18.57 uur - 'Bomber van Breda' gaat aan de slag in Eindhoven
De Bomber van Breda wordt de Bomber van Eindhoven. Alex Schalk speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor PSV, zo meldt NAC Breda via de officiële kanalen. Schalk zal in actie komen voor Jong PSV, dat actief is in de Jupiler League. "Alex weet hoe we over hem denken en we geloven nog steeds dat hij van toegevoegde waarde is voor onze selectie. We rekenen erop dat hij op deze manier de kans krijgt om op hoog niveau veel speelminuten te maken en ervaring op te doen", laat technisch directer Jeffrey van As van NAC weten. Voor het kleine bedrag dat NAC ontvangt voor Schalk wil het tenminste een speler terughalen. Van As gaat voor een middenvelder of een aanvaller en volgens BN/De Stem is Adnane Tighadouini van Vitesse een belangrijke kandidaat.

PSV kan Alex Schalk het beste...

Meer nieuws

Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
0
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties