Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bondscoach stelt Portugezen gerust: 'Geen alarmerende situatie'

Laatste update:

Het lijkt er echter op dat Real er alles aan wil doen om Ronaldo klaar te stomen voor de ontmoeting van aankomende woensdag. "Maar zo'n blessure heeft twaalf tot veertien dagen nodig om te genezen en het herstel van de spier kost nog eens vijf tot zeven dagen", weet Campos. "Als het alleen om een verrekking gaat, kan het wel iets sneller."

De medicus waarschuwt echter dat het EK in Frankrijk op het spel staat voor de 31-jarige steraanvaller van los Blancos. "Als hij te vroeg begint, kan zo'n klein scheurtje verergeren en dan riskeert hij deelname aan het Europees kampioenschap", besluit Campos.

Update 2 mei 21.08 uur - Bondscoach stelt Portugezen gerust: 'Geen alarmerende situatie'
Voormalig teamarts Nuno Campos zei zondag dat Cristiano Ronaldo rust nodig heeft omdat hij anders mogelijk niet kan deelnemen aan het EK, maar bondscoach Fernando Santos maakt zich vooralsnog geen zorgen. "Er is niets alarmerends aan de hand, het komt goed. Cristiano zal ongelooflijk gemotiveerd zijn voor het EK en het zou voor hem ook een enorme boost zijn wanneer hij de Champions League wint. Daarna zien we wel hoe het gaat. Een speler die vijftig zestig, zeventig keer per seizoen scoort, is enorm belangrijk voor ons", aldus Santos in gesprek met Lusa.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo meegaat naar het EK?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
14
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties