Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Bony is een ander type spits, maar hij blijft een belangrijke speler'

Laatste update:

De Europese voetbalbond (UEFA) maakte donderdag de spelerslijsten bekend voor de knock-outfase van de Champions League. De enige verandering die is aangebracht op de lijst van Manchester City is dat Bony de plaats van Jovetic heeft ingenomen. De Montenegrijnse aanvaller, met een transfersom van 29 miljoen euro zeker geen kleine aankoop, deed dit seizoen vijf keer mee in de groepsfase, maar scoorde niet. Bony vormt nu de aanvalslinie met Sergio Agüero en Edin Dzeko, plus nog twee jeugdspelers.

Bij Real Madrid maakten Abner en Guillermo Varela plaats voor Martin Ödegaard en Lucas Silva, die allebei in januari gehaald werden. Ödegaard kan de jongste debutant ooit worden in de Champions League, als Real hem direct gebruikt tegen Schalke 04. Op 18 februari treffen de clubs elkaar in Gelsenkirchen. Een andere favoriet voor de eindzege, Bayern München, schrapte Xherdan Shaqiri en Pierre-Emile Höjbjerg van de lijst. Manchester City speelt op 24 februari (thuis) en 18 maart (uit) tegen Barcelona.

José Reina en Tom Starke staan er nu wél op. Chelsea verving verder André Schürrle door Juan Cuadrado en Arsenal kan eindelijk een beroep doen op Olivier Giroud in de Europese wedstrijden. Toen Arsenal de lijst in de zomer moest inleveren, was Giroud geblesseerd. De club schreef hem toen niet in vanwege zijn scheenbeenbreuk, maar Giroud herstelde een stuk sneller dan gedacht. Vanaf deze maand mag ook hij in de Champions League meedoen.

Update 6 februari 16.25 uur - 'Bony is een ander type spits, maar hij blijft een belangrijke speler'
Door de komst van Wilfried Bony moest er iemand van de Europese spelerslijst geschrapt worden bij Manchester City. Dat is Stevan Jovetic geworden en direct gonsde het geruchten over een mogelijk vertrek van de Montenegrijn. Dat is volgens manager Manuel Pellegrini niet aan de orde. "We kochten Bony omdat we een ander type spits nodig hadden, een spits voor het strafschopgebied. We hebben meer spelers zoals Jovetic. Hij blijft echter een belangrijke speler. Als we geen straf hadden gekregen voor de Financial Fair Play, hadden we niemand af hoeven te laten vallen", klinkt het in gesprek met de Engelse media. Door de straf mag Manchester City minder spelers inschrijven in de Europese toernooien.

Denk jij dat Wilfried Bony makkelijk zal scoren in de Champions League?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
16
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties