Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Borussia Dortmund-verdediger niet meer beschikbaar voor Advocaat

Laatste update:

Volgens de ex-trainer van onder meer AZ en PSV hebben Subotic (37 caps) en Ljajic (9 caps) simpelweg geen zin om op te komen draven bij Servië. "Dat soort spelers wil ik niet bij het elftal, om te voorkomen dat zij de goede sfeer aantasten. Iedereen is blij om voor Servië uit te komen. Ik heb geen spelers nodig die daar anders over denken", tekent het ANP op uit de mond van de Nederlandse coach.

Advocaat e-mailde wat heen en weer met Subotic en kwam vervolgens tot de conclusie, dat de verdediger van Borussia Dortmund de motivatie mist. Ljajic noemt hij 'een goede speler', maar ook iemand die niet de goede mentaliteit heeft. Servië slaagde er niet in zich te plaatsen voor het WK 2014 en was ook niet actief op het EK 2012. Het laatste toernooi waaraan men deelnam was het WK 2010 in Zuid-Afrika.

Update 10 oktober 12.15 uur - Borussia Dortmund-verdediger niet meer beschikbaar voor Advocaat
Dick Advocaat kan bij de nationale ploeg van Servië geen beroep meer doen op Neven Subotic. De 25-jarige mandekker, een gewaardeerde kracht bij Borussia Dortmund, stelt zich niet meer beschikbaar voor de nationale ploeg. "Hij wil zich volledig op zijn club richten", klinkt het via zijn zaakwaarnemer. Subotic werd al niet opgeroepen voor de EK-kwalificatieduels met Albanië en Armenië, omdat Advocaat twijfelde aan zijn inzet.

-
Denk jij dat Servië zich onder Dick Advocaat plaatst voor het EK 2016?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties