Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bosschaart naar succesvolste Nederlandse amateurclub aller tijden

Laatste update:

De 33-jarige Rotterdammer speelde tussen 2006 en 2011 110 competitiewedstrijden voor ADO en koos vervolgens voor een avontuur Down Under. Bosschaart speelde in 2 jaar tijd 32 competitieduels voor Sydney FC, maar had in Australië veel last van blessures. Omdat Sydney FC andere buitenlanders wilde aantrekken, moest Bosschaart uiteindelijk vertrekken.

"Om de nare nasmaak van hoe het in Sydney is geëindigd weg te spoelen wil ik graag het komende half jaar nog op de velden te zien zijn", zegt de routinier. "Als het in de Eredivisie niet lukt, dan speel ik net zo graag in de Jupiler League. Maar zelfs voor een minimaal salaris zet ik me graag weer in voor ADO, waar ik altijd met plezier gespeeld heb."

Update 20 november 10.10 uur - Bosschaart probeert onderdak te vinden in Jupiler League
Pascal Bosschaart hoopt dat hij terug kan keren bij zijn ex-club ADO Den Haag, maar gaf ook al aan met alle plezier in de Jupiler League te gaan voetballen. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de verdediger annex middenvelder bij Helmond Sport het verzoek ingediend om mee te mogen trainen, nadat hij is vertrokken bij Sydney FC en weer terug is in Nederland. Bosschaart wacht nog op een reactie.

Update 21 november 10.05 uur - 'Ik train niet mee, ik heb alleen gezegd dat ik overal voor open sta'
Het bericht van het Eindhovens Dagblad, dat Pascal Bosschaart zich zou hebben gemeld bij Helmond Sport, blijkt niet juist te zijn. De verdediger annex middenvelder ontkent dat hij heeft gevraagd of hij kan meetrainen bij de eerstedivisionist: "Ik train niet mee met Helmond Sport, ik heb alleen gezegd dat ik overal voor open sta", reageert Bosschaart via Twitter.

Update 28 november 13.05 uur - Bosschaart meldt zich op trainingsveld van Go Ahead Eagles
Een stage bij Helmond Sport werd direct ontkend, maar Pascal Bosschaart gaat nu toch weer aan de slag. De verdediger annex middenvelder gaat zijn conditie op peil houden bij Go Ahead Eagles, zo meldt RTV Rijnmond. Bosschaart wordt daar tijdelijk herenigd met hoofdtrainer Foeke Booy, die hij nog kent van hun gezamenlijke tijd bij FC Utrecht. In eerste instantie is het niet de bedoeling dat Bosschaart een contract zal krijgen bij Go Ahead.

Update 6 januari 14.20 uur - Bosschaart niet naar Deventer: 'Dan maar een beetje klussen'
Pascal Bosschaart gaat niet aan de slag bij Go Ahead Eagles. De verdediger annex middenvelder hield enige tijd zijn conditie op peil bij de club, maar van een contract is het niet gekomen. "Helaas er niet uitgekomen met GAE. Dus blijf op zoek naar iets leuks. Tot die tijd maar een beetje klussen", laat de 33-jarige Bosschaart weten op Twitter.

Update 9 januari 14.56 uur - Bosschaart naar succesvolste Nederlandse amateurclub aller tijden
Pascal Bosschaart kwam er niet uit met Go Ahead Eagles, maar hij heeft nu toch een club gevonden. De 33-jarige ex-speler van onder meer FC Utrecht, Feyenoord en ADO Den Haag maakt het seizoen af bij Topklasser IJsselmeervogels. Dat maakt de succesvolste Nederlandse amateurclub aller tijden bekend via de officiële kanalen. Bosschaart heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen.

Pascal Bosschaart zou een aanwinst zijn voor ADO Den Haag

Meer nieuws

Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
27
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties