Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bosvelt krijgt werkstraf na vechtpartij in Deventer

Laatste update:

Bosvelt wilde dinsdagochtend vroeg naar binnen bij St. Tropez, waar een afterparty voor bestuursleden, spelers en sponsors van Go Ahead Eagles aan de gang was. De Deventer club had in de uren daarvoor op het stadsplein de promotie naar de Eredivisie gevierd. De toegang werd hem geweigerd, waarna de vechtpartij ontstond. Beveiligers raakten daarbij gewond en het tweetal werd vervolgens, met moeite, opgepakt.

GA Eagles-voorzitter Edwin Lugt betreurt het incident rondom Bosvelt, die in het verleden speler van de club was en tot 2012 assistent-trainer. "Paul is ook heel regelmatig in de businessclub aanwezig", geeft de sportbestuurder in het Algemeen Dagblad te kennen. "Ik kan me niet voorstellen dat hem de toegang tot het feest is geweigerd, omdat hij niet uitgenodigd zou zijn. Wat ik begrijp ging het om het tijdstip waarop ze naar binnen wilden."

Update 21 juli 13.39 uur - Bosvelt krijgt werkstraf na vechtpartij in Deventer
De rechter heeft Paul Bosvelt veroordeeld tot een werkstraf, naar aanleiding van zijn aandeel in een vechtpartij in het centrum van Deventer, eind mei. Advocaat Jan Vlug wilde in gesprek met het ANP verder niet op de inhoud van de schikking ingaan: "Hij heeft aan iedereen die bij het incident betrokken was, zijn excuses aangeboden. Het is allemaal al vervelend genoeg."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties