Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bosz in Heerenveen voor 'studiedag': 'Nodigen wel vaker mensen uit'

Laatste update:

De momenteel werkloze trainer had daar een gesprek met technisch manager Gerry Hamstra en was toeschouwer bij de besloten training die de Friezen onder leiding van de vertrekkende trainer Jurgen Streppel afwerkte. Heerenveen maakte in maart bekend het aflopende contract van de huidige coach niet te verlengen en is sindsdien druk op zoek naar een nieuwe trainer. De namen van onder meer Marcel Keizer en Maurice Steijn passeerden in de afgelopen weken de revue en het lijkt erop dat Bosz ook in beeld is.

Als de oud-speler van onder meer Vitesse, RKC Waalwijk en Feyenoord volgend seizoen inderdaad actief is in het Abe Lenstra Stadion, wordt Heerenveen zijn zesde Nederlandse klus als trainer. Voor zijn periode bij Ajax zwaaide hij namelijk de scepter bij AGOVV Apeldoorn, De Graafschap, Heracles Almelo en Vitesse.

Update 4 mei 16.12 uur - Bosz in Heerenveen voor 'studiedag': 'Nodigen wel vaker mensen uit'
Technisch manager Gerry Hamstra van sc Heerenveen heeft bevestigd dat Peter Bosz inderdaad een bezoek heeft gebracht aan de club. Vooralsnog lijkt het er echter niet op dat de twee hebben gesproken over een eventuele functie als hoofdtrainer: "We nodigen wel vaker mensen uit die komen praten over het vak, zoals Peter Blangé bijvoorbeeld eerder", legt hij uit aan Omrop Fryslân. Op de vraag van Voetbal International of Bosz niet de nieuwe trainer wordt, wilde hij niet ingaan: "Daar doe ik geen uitlating over."

Zou jij sc Heerenveen een geschikte club vinden voor Peter Bosz?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
9
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties