Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bosz weet 'echt niets' van aanstaande aankoop van Chelsea

Laatste update:

De aanvoerder van Serviër Onder-19 gaat een vierjarig contract tekenen op Stamford Bridge en wordt in zijn eerste contractjaar gestald in Arnhem, zo is de bedoeling. "Als achttienjarige is het moeilijk om een kans te krijgen bij Chelsea en ik werd direct enthousiast van de mogelijkheid om eerst in Nederland te gaan spelen. Die competitie is voor talenten ideaal en er wordt aanvallend voetbal gespeeld", zegt Pantic.

"Ik weet al erg veel van Vitesse. Het is een grote club waar veel jonge spelers spelen en er aanvallend wordt gevoetbald. Ik heb landgenoot Uros Djurdjevic nog niet gebeld, omdat ik daar de afgelopen dagen nog niet echt de tijd voor heb gehad, maar ik ga hem nog zeker bellen. Als ik goed speel bij Vitesse, dan keer ik waarschijnlijk terug bij Chelsea." Met zijn transfer gaat waarschijnlijk zo'n anderhalf tot twee miljoen euro gemoeid.

Update 19 januari 23.18 uur - Bosz weet 'echt niets' van aanstaande aankoop van Chelsea
Danilo Pantic heeft aangekondigd dat hij na dit seizoen naar Vitesse gaat, maar Peter Bosz laat een ander geluid horen. "Ik weet echt nergens van, er speelt niets", zo vertelt de oefenmeester aan Omroep Gelderland. Technisch directeur Mo Allach geeft aan niet te willen reageren op alle geruchten. De achttienjarige middenvelder Pantic speelt bij Partizan Belgrado en zou een vierjarig contract kunnen tekenen bij Chelsea. Die club zou hem in Arnhem willen stallen.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
116
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties