Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bosz zit zaterdag door technische storing toch op de bank

Laatste update:

Bosz en Vitesse gaan niet akkoord met het schikkingsvoorstel dat zij kregen van de aanklager, zo meldt NUsport. De club en de coach gaan in verweer en laten de zaak voor de tuchtcommissie van de KNVB komen. Daar moet blijken of de schorsing gehandhaafd, vergroot of verminderd wordt of zelfs helemaal geannuleerd.

De aanklager meent dat hij een goede zaak in handen heeft. Vitesse-trainer Bosz wordt verweten dat hij het voetbal in diskrediet heeft gebracht met zijn woorden gedurende de wedstrijd. In de eerste helft waarschuwde Makkelie de trainer nog. "Ik ben naar hem toegegaan en heb gezegd: 'Peter, doe dat nou niet. Houd je met je team bezig, dan doe ik mijn werk'", zo verklaarde Makkelie. Bosz luisterde daar echter niet naar.

Update 24 september 20.05 uur - Bosz zit zaterdag door technische storing toch op de bank
Het beroep van Peter Bosz tegen zijn schorsing voor vier wedstrijden wordt volgende week donderdag behandeld door de tuchtcommissie van de KNVB, zo meldt Omroep Gelderland. De planning was om dat eerder te doen, maar door een technische storing bij de voetbalbond kreeg Vitesse het dossier pas laat en had de club onvoldoende tijd om zich voor te bereiden. Dat betekent dat de oefenmeester van Vitesse zaterdag tijdens de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen gewoon op de bank zit.

KNVB Beker
Heracles Almelo
4 - 1
Vitesse
Denk je dat Peter Bosz en Vitesse de zaak winnen voor de tuchtcommissie?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties