Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Boëtius krijgt gezelschap van Roma-flop van 14,4 miljoen euro

Laatste update:

Doumbia, 33-voudig international van Ivoorkust, zou aanbiedingen van onder meer Tigres UANL en Hebei China Fortune hebben ontvangen, maar zou per se terug naar Zwitserland willen. Hij speelde daar al eerder voor de BSC Young Boys en kwam toen tot 58 doelpunten en 21 assists in 79 officiële wedstrijden.

FC Basel heeft aangeboden om het volledige salaris van Doumbia over te nemen, maar het is onduidelijk hoe hoog de optie tot koop moet bedragen. Roma zal in ieder geval iets terug willen zien van de investering van 14,4 miljoen euro die men in januari 2015 voor Doumbia deed.

Update 28 juni 18.30 uur - Boëtius krijgt gezelschap van AS Roma-flop van 14,4 miljoen euro
Seydou Doumbia zet zijn loopbaan voort als ploeggenoot van Jean-Paul Boëtius. De 28-jarige aanvaller wordt door FC Basel een jaar gehuurd van AS Roma; de Zwitserse topclub communiceert dat het een optie tot koop heeft bedongen. Doumbia wilde per se terug naar Zwitserland, tussen 2008 en 2010 scoorde hij aan de lopende band voor Young Boys. Daarna maakte hij furore bij CSKA Moskou, maar periodes bij Roma (dat 14,4 miljoen euro betaalde) en Newcastle United (huur) verliepen niet goed.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Een geschikte club voor Seydou Doumbia?

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
5
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
20
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties