Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bournemouth presenteert aanvaller van 13,5 miljoen euro

Laatste update:

"Er ligt een akkoord, maar er moeten nog een paar plooien worden gladgestreken. We hopen dat hij voor dinsdagavond tekent. Hij zal kracht, power en hopelijk doelpunten aan het team toevoegen. We zien uit naar de afronding van de deal", aldus Howe, die Afobe dinsdag hoopt te kunnen gebruiken in de thuiswedstrijd tegen West Ham United.

De 22-jarige Afobe, international van Jong England, was naar verluidt ook in beeld bij Norwich City en Newcastle United. Hij werd eerder door Arsenal liefst zes keer verhuurd en in dienst van Wolverhampton kwam hij tot 23 doelpunten en 6 assists in 48 officiële wedstrijden. Hij had bij de oranjehemden nog een contract tot de zomer van 2018.

Update 10 januari 18.02 uur - Bournemouth presenteert aanvaller van 13,5 miljoen euro
De transfer van Benik Afobe is afgerond. Bournemouth maakt zondagavond via de officiële kanalen bekend dat de aanvaller de medische keuring heeft doorlopen en een contract voor vierenhalf jaar heeft getekend. De club doet geen mededelingen over de transfersom, maar Wolverhampton Wanderers ontvangt naar verluidt 13,5 miljoen euro.

Betaalt Bournemouth 'te veel' voor Benik Afobe?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
0
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
0
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
22
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties