Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Brands erkent officiële interesse in nieuw keepersdoelwit PSV

Laatste update:

Phillip Cocu vroeg na het wegvallen van derde keeper Nigel Bertrams, die door een operatie aan zijn schouder zes maanden aan de kant staat, om een nieuwe sluitpost. Gino Coutinho was de voornaamste kandidaat, maar Excelsior weigert om zijn eerste keeper voor niets of weinig naar Eindhoven te laten vertrekken.

PSV klopte daarna ook bij Niki Mäenpää aan. De eerste doelman van VVV had echter geen trek in een dergelijke rol bij de Eindhovense club. De Fins international wil liever een transfer naar Engeland afdwingen. Wintjens, 31 jaar en voormalig contractspeler van onder meer PEC Zwolle, FC Twente en Fortuna Sittard, is in Venlo de stand-in van Mäenpää en heeft nog een contract tot de zomer van 2016.

Update 26 januari 22.33 uur - PSV heeft nieuwe derde doelman Wintjens op haar na binnen
Danny Wintjens wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe derde doelman van PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt maandagavond dat de 31-jarige doelman zo goed als rond is met de koploper van de Eredivisie en dat een akkoord tussen de clubs eveneens een kwestie van tijd is. Wintjens keepte eerder voor onder meer PEC Zwolle en Fortuna Sittard.

Update 27 januari 08.10 uur - Brands erkent officiële interesse in nieuw keepersdoelwit PSV
Danny Wintjens is inderdaad bij PSV in beeld om aan het keepersgilde van Phillip Cocu te worden toegevoegd. "We hebben ons bij VVV-Venlo voor Wintjens gemeld", bevestigt technisch manager Marcel Brands in De Telegraaf. Over een naderend akkoord wordt niets gemeld. Wintjens, 31 jaar, is in Venlo tweede doelman achter Niki Mäenpää en kan bij PSV als derde keeper aan de slag. PSV greep eerder naast Mäenpää en Excelsior-sluitpost Gino Coutinho.

Is Danny Wintjens een goede derde doelman voor PSV?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties