Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Brands spreekt 'akkoord' over Pröpper resoluut tegen

Laatste update:

Volgens het weekblad is het de bedoeling dat Pröpper na een dag al uit Oostenrijk vertrekt, om zijn overgang naar Eindhoven in orde te maken. Zo moeten de gesprekken over zijn persoonlijke voorwaarden nog van een officieel karakter worden voorzien en zal hij tevens een medische keuring ondergaan. Als dit allemaal naar behoren verloopt, kan de middenvelder vervolgens door naar Frankrijk om aan te sluiten bij de selectie van coach Phillip Cocu.

Pröpper, 23 jaar, moet bij PSV de opvolger worden van Georginio Wijnaldum, die vrijdag zijn transfer naar Newcastle United afrondde. PSV ontving circa twintig miljoen euro voor Wijnaldum. Pröpper speelde in totaal 133 competitieduels voor de Arnhemse club en maakte daarin 15 doelpunten.

Update 13 juli 00.08 uur - Brands spreekt 'akkoord' over Pröpper resoluut tegen
Technisch manager Marcel Brands houdt nog een slag om de arm inzake de vermeende komst van Davy Pröpper naar PSV. De sportbestuurder ontkent dat de Eindhovense club en Vitesse inmiddels tot een vergelijk over de middenvelder zijn gekomen. Brands juicht niet te snel. "Zover is het nog niet. Morgen (maandag, red.) hoop ik meer te weten", zo citeert FOX Sports.

Denk jij dat Davy Pröpper het niveau van PSV aankan?

Meer nieuws

Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax
0
Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
15
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
34
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
18
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
4
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties