Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Brands vreest niet voor vertrek van Zoet bij PSV

Laatste update:

Zoet is met PSV in onderhandeling over een nieuw contract, maar mogelijk kiest de doelman ervoor om de gesprekken te staken of in te gaan op de avances van Alan Pardew. De manager van Crystal Palace wilde de 24-jarige Zoet al naar Engeland halen toen hij nog voor de selectie van Newcastle United stond.

Pardew, die Alex McCarthy als eerste doelman heeft, denkt dat Zoet dezelfde status kan krijgen in de Premier League als Tim Krul en Michel Vorm. Crystal Palace eindigde vorig seizoen op een verdienstelijke tiende stek en heeft in deze voetbaljaargang inmiddels drie punten uit twee duels. De enorme televisieinkomsten stellen de club in staat om Zoet een riant salaris aan te bieden en een flinke transfersom aan PSV over te maken.

De directie van PSV heeft recent echter duidelijk gemaakt dat niemand van de basiskrachten nog mag vertrekken. Zoet is sinds medio 2013 de eerste doelman van PSV. Hij werd daarvoor twee seizoenen lang aan RKC Waalwijk uitgeleend.

Update 17 augustus 11.07 uur - Brands vreest niet voor vertrek van Zoet bij PSV
Technisch manager Marcel Brands van PSV denkt niet dat zijn club bang hoeft te zijn dat het Jeroen Zoet nog kwijtraakt. De Telegraaf linkt de doelman aan Crystal Palace, maar Brands zegt maandag tegen verslaggever Jeroen Kapteijns van diezelfde krant dat Zoet niet dicht bij een vertrek is. "Hij tekent waarschijnlijk nog deze week een contractverlenging tot 2019", aldus de technisch manager. Kapteijns geeft op Twitter ook aan dat PSV niet meer rekent op een samenwerking met Frenkie de Jong, de talentvolle middenvelder van Willem II. Die kiest voor Ajax en niet voor de Eindhovenaren.

Van PSV naar Crystal Palace is een sportieve verbetering

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
8
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties