Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Brendan Rodgers keert terug in Premier League en tekent tot 2022

Laatste update:

Het contract van Rodgers bij Celtic liep nog tot medio 2021, maar de Schotse topclub is het met Leicester City klaarblijkelijk eens geworden over een compensatie. De Daily Mail schreef eerder deze week dat de huidige nummer twaalf van de Premier League een vergoeding van ruim 6,5 miljoen euro overhad voor de manager van Celtic. The Hoops zouden nu per direct afscheid nemen van Rodgers, want volgens de berichten zit hij komende woensdag al niet meer op de bank als de uitwedstrijd tegen Hearts op het programma staat.

John Kennedy neemt bij Celtic de honneurs waar als de koploper van de Schotse Premiership op bezoek gaat bij Hearts. Rodgers stond sinds de zomer van 2016 aan het roer bij the Hoops en kende in Glasgow een uitermate succesvolle periode. In de afgelopen twee seizoenen pakte de Noord-Ier met Celtic de zogenaamde treble in Schotland: tweemaal de landstitel, tweemaal de Schotse beker en tweemaal de League Cup.

Voor Rodgers betekent het naderende dienstverband bij Leicester City een terugkeer in de Premier League. De Noord-Ier werkte eerder bij Liverpool en Swansea City op het hoogste niveau van het Engelse voetbal. Rodgers stond eerder onder contract bij Reading, Watford en Chelsea, waar hij de Onder-23 en de Onder-18 onder zijn hoede had. Bij Leicester volgt hij Puel op, die sinds oktober 2017 aan het roer stond en afgelopen week ontslagen werd wegens de tegenvallende sportieve resultaten. De huidige twaalfde plaats in de Premier League voldoet niet aan de verwachtingen van de clubleiding.

Update 26 februari 19.50 uur - Brendan Rodgers keert terug in Premier League en tekent tot 2022
Brendan Rodgers is de nieuwe manager van Leicester City, zo meldt de Premier League-club dinsdagavond via de officiële kanalen. De 46-jarige oefenmeester, die voorheen voor Swansea City en Liverpool werkzaam was, komt over van Celtic, waarmee hij sinds de zomer van 2016 zeven prijzen in de wacht sleepte. Rodgers heeft zich tot de zomer van 2022 aan the Foxes verbonden en zal het competitieduel van vanavond met Brighton & Hove Albion vanaf de tribunes bekijken. In Glasgow wordt Rodgers opgevolgd door Neil Lennon, die tussen 2010 en 2014 al de scepter zwaaide bij Celtic en is aangesteld tot het eind van het seizoen.

Is Brendan Rodgers de juiste man voor Leicester City?

Meer nieuws

Edinson Cavani bezorgt Boca zege met schitterende vrije trap in blessuretijd
0
PSV wil ondanks CL-miljoenen verkopen; Joey Veerman sluit transfer niet uit
14
Union Sint-Gillis verslaat Van Bommels Antwerp en wint eerste beker sinds 1914
21
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
10
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
27
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties