Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Brighton en Celtic ontkennen akkoord over transfersom van 20 miljoen

Laatste update:

De werkgever van Davy Pröpper betaalt naar verluidt een bedrag dat rond de twintig miljoen euro ligt voor de 21-jarige Dembélé. Als de deal doorgaat troeven the Seagulls flink wat concurrenten af, want ook clubs als Everton, West Ham United en Fiorentina werden in de afgelopen weken in verband gebracht met de aanvaller.

Brighton-trainer Chris Hughton liet al doorschemeren dat hij de komst van Dembélé wel ziet zitten: "Hij is een erg goede speler die een erg goed seizoen draait. Hij is niet onze speler, maar hij is een van de honderd namen die je kan noemen die ik hier graag zou willen hebben. Maar hij is niet onze speler, net als alle andere namen die voorbijkomen."

Dembélé maakt indruk sinds zijn aankomst in Glasgow en was in zijn eerste seizoen, verspreid over alle competities, goed voor 32 doelpunten in 49 optredens. Vanwege een hamstringblessure miste de exponent van de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain de eerste weken van het huidige seizoen en inmiddels staat de teller op acht doelpunten in negentien wedstrijden.

Update 26 december 00.13 uur - Brighton en Celtic ontkennen akkoord over transfersom van 20 miljoen
Celtic en Brighton & Hove Albion ontkennen de eerdere berichtgeving over een akkoord tussen de clubs over Moussa Dembélé, zo melden onder meer Sky Sports en de Daily Mail. Celtic zou voor minder dan dertig miljoen euro geen zaken willen doen, terwijl de Premier League-club tot maximaal 22 miljoen euro zou willen gaan. De 21-jarige Fransman heeft nog een contract tot medio 2020.

Zou jij Brighton & Hove Albion een goede club vinden voor Moussa Dembélé?

Meer nieuws

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
57
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties