Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Brighton presenteert een van de duurste aankopen in clubgeschiedenis

Laatste update:

Dat de 24-jarige aanvaller onhoudbaar was voor Genk, was al langere tijd duidelijk. Afgelopen seizoen was Trossard goed voor 22 doelpunten en 11 assists in 47 officiële wedstrijden, waarmee hij een groot aandeel had in het veroveren van de landstitel en het overleven van de groepsfase in de Europa League. Het leidde tot vermeende belangstelling van VfL Wolfsburg en Arsenal, maar uiteindelijk lijkt Brighton aan het langste eind te trekken.

De nummer zeventien van het afgelopen Premier League-seizoen heeft nog geen persoonlijk akkoord bereikt met Trossard. Belgische media houden er desondanks rekening mee dat witte rook niet lang meer op zich zal laten wachten. Bij Brighton zou hij samenspelen met doelman Mathew Ryan, die Trossard nog kent van hun gezamenlijke periode bij Genk, terwijl ook Anthony Knockaert en José Izquierdo een verleden hebben in de Pro League.

Als de transfersom inderdaad twintig miljoen euro bedraagt, wordt Trossard de op een na duurste aankoop ooit van Brighton. In 2017 telde men een bedrag van minstens zeventien miljoen euro neer om Jürgen Locadia los te weken bij PSV. Een jaar later werd dat record overtroffen door de komst van Alireza Jahanbakhsh, voor wie naar verluidt 25 miljoen euro werd betaald aan AZ. Trossard heeft een contract tot medio 2021 bij Genk. Hoewel hij al mocht ruiken aan het nationale elftal, wacht hij nog altijd op zijn debuut voor België.

Update 26 juni 14.15 - Brighton presenteert een van de duurste aankopen in clubgeschiedenis
Leandro Trossard speelt vanaf komend seizoen voor Brighton & Hove Albion, zo communiceert de Engelse club via de officiële kanalen. Volgens berichten in Engelse en Belgische media maken the Seagulls een bedrag van twintig miljoen euro over naar Racing Genk voor de 24-jarige vleugelaanvaller, waarmee hij samen met Jürgen Locadia (17 miljoen) en Alireza Jahanbakhsh (25 miljoen) tot de duurste aankopen in de clubgeschiedenis behoort. Trossard zet aan de Engelse zuidkust zijn handtekening onder een vierjarig contract en is na Matt Clarke de tweede zomerse aanwinst van de Premier League-club.

Is Leandro Trossard twintig miljoen euro waard?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
0
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
9
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
9
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
11
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
33
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties