Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Büttner bereikt akkoord en tekent meerjarig contract in Arnhem

Laatste update:

Büttner is transfervrij nadat hij onlangs zijn contract bij Dynamo Moskou liet ontbinden en is al enige tijd met zijn oude club in gesprek over een terugkeer. Het nieuwe voorstel bespreekt hij met zijn belangenbehartiger Aleksandar Bursac. "Dan rest de beslissing", aldus Bursac. "De overeenkomst kan snel rond zijn. Binnen een paar dagen."

Vitesse hoopt op een snel akkoord nu linksback Kosuke Ota is verkocht aan FC Tokyo. Op zondag 15 januari staat het competitieduel met FC Twente op het programma en dan wil trainer Henk Fraser een volwaardige selectie op de been hebben.

Update 9 januari 21.20 uur - Büttner bereikt akkoord en tekent meerjarig contract in Arnhem
Alexander Büttner heeft volgens Omroep Gelderland een principeakkoord bereikt met Vitesse over een contract voor 2,5 seizoenen. De overeenkomst wordt bevestigd door directeur Joost de Wit. Als de medische keuring dinsdag geen problemen aan het licht brengt, kan de linksback terugkeren bij de club die hij verliet in 2012. Büttner moet de laatste details met Dynamo Moskou nog wel afhandelen en dat is 'voor zijn rekening', aldus De Wit.

-
Hoe eindigt Vitesse - FC Twente?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties