Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Buffon haakt af voor openingswedstrijd Italië op WK

Laatste update:

Buffon liep vrijdagavond een enkelblessure op tijdens de laatste training van de nationale ploeg. Hij heeft zich direct laten behandelen aan het gewricht en zaterdagochtend werd de behandeling voortgezet. De sluitpost van Juventus werd gezien in de sportschool van het hotel, samen met fysiotherapeuten en andere leden van de medische staf. Volgens Sky Italia zijn de eerste geluiden uit het trainingskamp erg somber. Er is sprake van 'pessimisme', omdat ook de knie van Buffon beschadigd zou zijn.

Wat het er voor de Italianen niet beter op maakt, is dat tweede keuze Salvatore Sirigu van Paris Saint-Germain ook niet honderd procent fit is. De sluitpost heeft last van zijn ribben. Als ook Sirigu niet inzetbaar is, zal Mattia Perin (Genoa) het moeten overnemen. Perin heeft nog geen wedstrijdervaring in de nationale ploeg.

Update 14 juni 16.27 uur - Update: Buffon haakt af voor openingswedstrijd Italië op WK
Gianluigi Buffon kan zaterdagavond niet onder de lat beginnen tijdens Engeland-Italië. De aanvoerder van la Squadra Azzurra liep vrijdag een enkelblessure op tijdens de training van zijn team in Manaus. Vrijdag en zaterdag ging de fysiotherapeut met hem aan de slag, maar men was al pessimistisch over de kansen van Buffon om mee te doen. Zaterdagmiddag, zo'n acht uur voor de aftrap van het duel met de Engelsen, is zeker dat Gigi niet kan keepen. Salvatore Sirigu, die ook niet helemaal okselfris is, zal hem vervangen.

-
Het wegvallen van Gianluigi Buffon is een aderlating voor Italië

Meer nieuws

Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties