Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bulthuis krijgt herkansing: 'Het thema is nu afgesloten'

Laatste update:

In gesprek met Voetbal International legt Bulthuis uit wat er is gebeurd. In de voorbereiding op het seizoen 2013/14 kreeg hij nog het nodige vertrouwen van coach Valérien Ismaël en in de eerste vijf speelronden deed de Nederlandse verdediger viermaal mee in de achterhoede. Tegen Fortuna Düsseldorf werd Bulthuis echter in de rust al gewisseld en dat vond hij bepaald niet terecht. Hij maakte vervolgens echter een fout.

Hij ventileerde zijn ongenoegen over het wisselbeleid tegen teamgenoten. "Ik bedoelde dat in het algemeen, had het niet eens zozeer over mijn eigen positie. Er waren gewoon té veel wisselingen, we speelden geen twee wedstrijden achter elkaar met dezelfde elf spelers. Daar gaf ik gewoon mijn mening over, maar ik had net de pech dat iemand dat weer doorgaf aan de trainer", legt Bulthuis uit.

Trainer Ismaël kon het bepaald niet waarderen. "Ik moest vorige week op het matje komen bij de trainer en hij vertelde me dat ik met het tweede mee kon gaan trainen. Dat was een vrij kort gesprek, maar er zijn wel een paar harde woorden gevallen", aldus de ex-verdediger van FC Utrecht. Inmiddels is 1.FC Nürnberg drie wedstrijden verder (twee nederlagen, eenmaal winst) en heeft Bulthuis geen minuut meer meegedaan in de competitie.

Zich terugknokken in het eerste elftal is nu het devies voor de stopper, maar de motivatie daarvoor vinden is lastig. Temeer daar de reserves actief zijn op het vierde niveau en Bulthuis met 'gasten van achttien jaar' staat te spelen. "Hoe nu verder? Ja, dat is de vraag, ik zie het wel. Mijn zaakwaarnemer vraagt na het weekend een gesprek aan bij de club, dan horen we wel wat er gaat gebeuren."

Update 15 oktober 13.13 uur - Bulthuis krijgt herkansing: 'Het thema is nu afgesloten'
Dave Bulthuis is weer in genade aangenomen bij 1. FC Nürnberg. De back, die onlangs werd verbannen naar het tweede elftal, heeft zijn ruzie met coach Valérien Ismaël bijgelegd. "Dave is naar mij toegekomen en heeft zich voor zijn gedrag verontschuldigd. Voor mij is het thema nu afgesloten'', zei de oefenmeester. De Nederlandse verdediger werd teruggezet naar de beloften omdat hij openlijk kritiek had geuit op Ismaël.

Denk jij dat er Eredivisieclubs zijn die in de winterstop aan moeten kloppen bij Dave Bulthuis?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties