Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Bundesliga-clubs informeren bij Chelsea naar overbodige Aké'

Laatste update:

José Mourinho is volgens insiders een fan van de Nederlandse jeugdinternational, maar vindt dat hij nog tekort komt voor het allerhoogste niveau. Zodoende zoekt Chelsea een club die bereid is Aké wekelijks te laten spelen. Om diezelfde reden werd de jongeling in het voorjaar al kortstondig ondergebracht bij Reading, waar hij vijf wedstrijden meedeed. Dat was zijn eerste uitleenbeurt.

Leicester City zou de verrichtingen van de ex-Feyenoorder al langer in de gaten houden. Ranieri werd getipt door zijn eigen staf, die onder voorganger Nigel Pearson al zeer gecharmeerd was van Aké. Hij moet bij the Foxes de vervanger worden van Esteban Cambiasso: de Argentijnse routinier tekende nog geen nieuw contract en keert mogelijk terug naar zijn geboortegrond.

Update 21 juli 08.08 uur - 'Bundesliga-clubs informeren bij Chelsea naar overbodige Aké'
Het is allerminst zeker dat Nathan Aké door Chelsea aan een andere club in Engeland wordt verhuurd. Britse media schrijven dinsdag dat Borussia Mönchengladbach en VfB Stuttgart inmiddels ook bij de Londenaren hebben geïnformeerd naar de mogelijkheden om de verdediger op huurbasis over te nemen. De verdediger annex middenvelder is verder ook in beeld bij Watford, dat doelwit Benjamin Stambouli van Tottenham Hotspur naar Paris Saint-Germain zag gaan.

Zie jij Nathan Aké ooit slagen bij Chelsea?

Meer nieuws

De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
8
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
69
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
5
FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
28
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
7
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties